2019-07-17 15:28:46• hírek • x

Igazi házi kenyérre vágysz? A Hajdú pékség nagymamáink ízletes pékárujával vár minden nap!

Ki ne tudná, milyen a friss pékáru, a gőzölgő kenyér illata? A roppanós, aranybarna kifli hangja és zamata eltéveszthetetlen.

A Hajdú pékség árui házias jellegét a nagymamáink receptjei ihlették. Mindegy, hogy szögletes, kerek vagy szeletelt a kenyér, kilós vagy kétkilós, a hagyományok visszaköszönnek a minőségben és az állagban egyaránt. Itt szellős, vattaszerű tésztával biztos nem találkozol, mikor megszeled az asztalra valót.

 

A Hajdú pékség termékei finomak, laktatóak és felesleges hozzávalót biztos nem tartalmaznak. A vekniket 4 órás kovásszal kelesztik, s a tésztába igazi burgonyát tesznek a prémium minőségű Hajdú liszt mellé, nem holmi krumpli port. Mi járul még hozzá a tradícionális ízvilághoz? A cipók és társaik fa tüzelésű, tégla kemencében sülnek aranyszínű roppanósra.

 

 

Hozzá kell tenni, hogy nem is romlanak meg másnapra! Felesleges attól tartani, hogy nem lesz mit tenni tízóraira, mert reggelre megpenészedik a hozzávaló. Emlékszel, hogy régen a kenyér napokig eltartott probléma nélkül, és csak egy tiszta vászonkendőbe csomagolták? Nos, ez a Hajdúék pékáruinak esetében is így van.

 

Térj be reggel és friss perecet, túrósbatyus vagy almás rétest tehetsz az asztalra és a táskákba. A Hajdú-féle házi, vert kenyérből a szendvics fél napi eleségnek is megteszi, s a vacsora mellé sem lesz szükség hat karéjra!

 

 

A Hajdú pékségnek Szatmárnémetiben három boltja van, melyeket a következő címeken találsz meg: 

 

Kispiac területén, a szódavizes mellett

Astronautilor utca 7-es szám, 16-os lakónegyed

Independentei utca UH55, 17-es lakónegyed

 

A boltok nyitvatartási ideje: hétfőtől-péntekig 8:00-17:00 , szombat 8:00-12:00, vasárnap zárva.

 

Ha frissre, házira, ropogósra vágysz, keresd fel a Hajdú pékség boltjait! Ne alkudj meg a vattakenyér mellett, keresd a házit minden nap! 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: